Skrášlite domov v duchu jari vďaka textilným doplnkom

Skrášlite domov v duchu jari

Jar je tu ak nemu patrí aj veľké upratovanie domácnosti. Zazimujte všetky textílie so zimnými dekormi, hrejivé lôžkoviny a prestieradlá.

Namiesto nich prejasnite domácnosť veselými farbami, jarnými motívmi a ľahkými vzdušnými materiálmi. Veľakrát aj malý detail vykúzli veľkolepý dojem. Máme pre vás zopár tipov na jarné nevyhnutnosti z našej ponuky.

Obliečky na radostné prebudenie

Jarné rána sú oveľa príjemnejšie ako tie zimné. Vonku je svetlo, vtáky spievajú... Atmosféru podporia aj jasné farby a jarné motívy na vankúšoch a perinách. V našej ponuke nájdete obliečky z bavlny alebo bavlnený krep. Krepové obliečky sú obľúbené predovšetkým preto, že nevyžadujú žehlenie a vyzerajú pekne hneď po uschnutí. Na dotyk je obdobne príjemný ako bavlna, len nie je hladké, ale ľahko zvrásnené. Oba materiály sa hodia na použitie počas celého roka, vrátane teplých nocí – vďaka priedušnosti a savosti. Vyberiete si motív kvetu, púpav alebo obláčikov?

Ponúkame štandardné rozmery pre jednolôžka aj francúzske prevedenie pre manželské postele. Vyberiete si z obliečok štandardné dĺžky (200 cm) aj atypické rozmery (220, 240 až 260 cm). Všetky naše obliečky majú praktické zapínanie na gombík.

Vankúše na každú stoličku aj lavicu

Praktické vankúše patria nielen na stoličky k jedálenskému stolu, ale aj na kreslá, stoličky či záhradný nábytok. Zaistí vám pohodlné sedenie a vonku zahrejú. Všetky poťahy šijeme zo 100% bavlny, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje. Vnútro výplne tvorí molitan a polyester, ktoré držia správny tvar aj pri opakovanom praní.

V našich kolekciách nájdete najrôznejšie tvary a farby – minimalistické jednofarebné, vidiecke kockované, pruhované alebo priamo s jarnými motívmi kvetov.

Vankúšiky sú nevyhnutným detailom

Vankúšiky v interiéri patria k tým detailom, ktoré vedia vykúzliť dojem štýlu a pohodlia. Sú skvelým doplnkom pre kreslo aj pohovku a navyše vám doprajú pohodlie pri sledovaní obľúbeného filmu alebo pri čítaní knihy. S príchodom jari rozveseľte domov sviežimi farbami a vzormi, ktoré sú inšpirované prírodou. Vankúšiky sa hodia takmer všade - zútulnia obývacia izba, skrášli ustlanú posteľ v spálni, v detskej izbe poslúži ako dekorácia aj materiál pre vankúšové bitky. Využijete ich aj pre vonkajšie posedenie, či už do pergoly alebo na balkón.

Deky, ktoré zahrejú aj skrášlia

Deky nielen zútulnia interiér, ale predovšetkým zahrejú vo chvíľach odpočinku. Jarné dni už tiež lákajú na posedenie vonku, preto sa hodia aj na terasy, balkóny či do pergol. Všetky naše deky sú hrejivé a príjemné na dotyk. Vďaka výberu rôznych farieb a vzorov si navyše vyberiete tak, aby dobre ladili s vašim domovom.

K obľúbeným patria mäkkučké mikroplyšové deky. Okrem pohodlia je ich prednosťou aj to, že po vypraní veľmi rýchlo schnú a sú opäť rýchlo pripravené na použitie. V ponuke máme aj obojstranné deky – z jednej strany nájdete mikroplyš, z druhej hrejivého baránka (umelá kožušina, tzv. sherpa). Preferujete prírodnú bavlnu? Pozrite sa na naše deky so strapcami, ktoré sú vďaka zaujímavému dizajnu zároveň elegantným doplnkom interiéru.